kyllä, kyllä, tämän osan piti tulla jo ikuisuus sitten, mutta se nyt vähän venyi... mutta tulipa nyt sitten kuitenkin. nauttikaa jos pystytte ! :)

--------------


 osa3kuva1-1.jpg
Tämä on Nora, kaunis tyttäreni.
"Sinulla on isäsi silmät. Mutta saattaa olla, ettet ikinä tule näkemään isääsi. Jos hyvin käy", kuiskailin hänelle usein.

osa3kuva2-1.jpg
Rakensin pienen lisäsiivekkeen mörskään, makuuhuoneeksi. Rahat eivät sen jälkeen riittäneet kuin vanhaan patjaan ja typerään mattoon Noralle. Sinne saatiin jopa puhtaat seinät !

osa3kuva3-1.jpg
Noran nukkuessa soitin Alville.
"Alvi ! Et ymmärrä. Meillä on lapsi ! Ei ole Noran vika että syntyi tähän tilanteeseen, hänen täytyy saada elää normaalia elämää, et voi viedä sitä häneltä. Ymmärrä ! Se en ole minä, joka sinua tarvitsee, en välitä vaikka sinulla olisi tuhat muuta vaimoa, kyse on Norasta !" huusin miehelle itku kurkussa. Sitä paitsi, tietenkään viimeinen lauseeni ei ollut totta; minä välitin. Minä rakastin Alvia.

osa3kuva4-1.jpg
Minä rakastin häntä, mutta kaipasin silti miestä, jonka vihkiä Welshin sukuun, viettää kultahäitä ja ehkä hankkia lisää lapsia. Sorruin taas kerran ennustajaeukkoon.

osa3kuva5-1.jpg
... mikä oli tietenkin vain rahanhukkaa. Onko tuo sitä paitsi mies vai nainen - hänen nimensä on Tuula ?

osa3kuva6-1.jpg
Mutta seuraavahan oli upea ! Tai ei tietenkään yhtä upea kuin Alvi, mutta... Hän sanoi olevansa Teuvo Teräs, tiedä sitten mikä lempinimi tuo sukunimi on olevinaan..

osa3kuva7-1.jpg
"Hei Teuvo... sun paidassa on joku likaklimppi", flirttailin hänelle.
"Ai, kiitti..."

osa3kuva8-1.jpg
Pian huomasin että hän oli kaapannut minut suudelmaan.

osa3kuva9-1.jpg
Uudesta ihastuksesta huolimatta arki oli kovaa. Kaikki hajosi käsiin, muunmuassa tiskialtaani.

osa3kuva10-1.jpg
Aika kului nopeasti, ja sen myötä Norakin edistyi konttaavaksi, suloiseksi toukaksi.

osa3kuva11-1.jpg
Suloisuus on yliarvostettua. Tyttönen inhosi pottailua ja muita arkisia tilanteita. Mutta olinkohan itsekään ollut enkelitoukka ?

osa3kuva12-1.jpg
Olin kuullut paljon pahaa lastenhoitajista, mutta surkean rahatilanteen vuoksi jouduin jättämään Noran hänen kynsiinsä. Lemmikki -niminen vanha eukko katseli tapetitonta keittiötä arvellen, riittäisivätkö rahamme edes hänen palkkaansa.

osa3kuva13-1.jpg
Työpäivän - jonka jälkeen muuten sain ylennyksen - oli ihana saada Nora taas syliini. Mutta eihän minulla huolta ollut, kyllähän lastenhoitajat asiansa osasivat.
Toivottavasti.

osa3kuva14-1.jpg
Sen vähän vapaa-aikani kulutin Noran kanssa, opettaen hänelle elämän perustaitoja. En ollut tavannut Teuvoakaan aikoihin, saatika sitten Alvia. Olin eristäytynyt taloomme Noran kanssa, tapasin ihmisiä vain töissä.

osa3kuva15-1.jpg
Sitten siihen tuli loppu. Oli lauantai-ilta ja vapaapäivä. Soitin lastenhoitajalle ja pyysin häntä hoitamaan Noraa. Itse lähdin, vastuutonta kyllä, mutta voisinhan saada isän tai edes "isän" Noralle, treffeille, mutta - kumman kaa ?